We zijn wat we herhaaldelijk doen.

Bedrijfsleiders meten succes vooral in output en uitkomst. Beiden zijn concreet en meetbaar. Onder de oppervlakte liggen onze waarden en overtuigingen – beiden belangrijke onderdelen van een bedrijfscultuur die mee het verschil bepalen tussen succes en falen.

Cultuur is de dagdagelijkse realiteit van het bedrijfsleven. Het gaan niet zo zeer over wat we zeggen, maar veel meer over wat we doen. Cultuur is een middel en niet een bedrijfsdoelstelling.

De bedrijfscultuur aligneren of transformeren helpt bij het optimaliseren van executie, integratie en innovatie binnen uw bedrijf.

Als Certified Barretts Values Practitioner kan ik u helpen bij het creëren en uitbouwen van een gezonde cultuur. Door te kijken naar de huidige cultuur – wat er werkt en wat niet – help ik u scherp krijgen wat er moet veranderen. We bepalen bepalen de objectieven en stippelen het plan uit om deze te bereiken. Daarna help ik uw organisatie om dit nieuwe pad in te slaan met energie, enthousiasme en een verbintenis naar de toekomst.

“I came to see that culture isn’t just one aspect of the game, it is the game. In the end, an organization is nothing more than the collective capacity of its people to create value.”

– Louis Gerstner, former CEO IBM

Onze aanpak

 Ontdek

Wij doen een kwalitatieve en kwantitatieve "deep-dive" in de cultuur van uw organisatie om te begrijpen waar u vandaag bent en waar u naar toe wilt.

 Ontwerp

Samen bekijken we welke waarden en cultuur aspecten we kunnen aanpakken om de grootst mogelijke impact te hebben op het functioneren van uw organisatie.

Uitstippelen

Samen bepalen we objectieven en stippelen we de strategie en aanpak uit.

Doen

We supporteren u bij het implementeren van het communicatie- en veranderingsplan.