Bedrijven veranderen niet. Mensen veranderen.

Het is duidelijk: de manier waarop we werken, werkt niet meer. Alvin Toffler zei: “those that will survive in the 21st century will be those that can “learn, unlearn, and relearn”.

Constante verandering is niet meer weg te denken uit het wereldbeeld. Het is onze dagdagelijkse realiteit. En het vereist van mensen, teams en organisaties dat ze met moed en een heldere geest vooruit kunnen stappen in een complexe, onduidelijke wereld. Maar voor veel werknemers – die jaren zijn geleerd (en beloond!) om netjes de regels te volgen – is dit een volledig nieuwe manier van werken.

“The world is moving so fast these days that the man who says it can’t be done is generally interrupted by someone doing it.”

― Elbert Hubbard

Stap de toekomst in.

Wij helpen mensen en teams om de oude manier van werken te verleren (“unlearn”). We helpen ze om uit hun comfortzone te stappen. We leren ze om terug met een open en nieuwsgierig blik naar zaken te kijken en om met moed een stap vooruit te durven zetten in een complexe, constant evoluerende wereld (“relearn”). We helpen teams om samen nieuwe hoogtes te bereiken. We helpen leiders te creëren die zichzelf en anderen leiden op een manier die aanzet tot authenticiteit, connectie en kordate, dappere acties. Zo helpen we organisaties bouwen aan een toekomst die echte werkt.

Hoe ik werk:

  • identificeer wat er ontbreekt,
  • focus op het potentieel,
  • co-creëer een innovatieve visie
  • stimuleer (zelf) leiderschap,
  • stimuleer mensen om verantwoordelijkheid te nemen

U kan bij mij terecht voor: